Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract Epe

Woont u momenteel in Epe en wilt u graag een Notaris inschakelen voor uw opdracht, dan bent u bij ons op het juiste adres. NotarisPrijs.nl heeft een ruime database met Notariskantoren, zo ook binnen de regio Epe. Bent u benieuwd naar de Notaris tarieven voor een samenlevingscontract in Epe, dan kunt u hieronder vrijblijvende offertes opvragen!

Samenlevingscontract Epe, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 150 euro zijn maar ook 350 euro.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Samenlevingscontract Epe, kosten vergelijken:
Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te stellen dan raden wij zeker aan om de kosten te vergelijken. Niet elke Notaris hanteert dezelfde kostenpost voor het opstellen van een samenlevingscontract, zo kan dit verschillen in tientallen maar ook soms honderden euro’s voor dezelfde akte.

Samenlevingscontract Epe TIP:
Op zoek naar de laagste kosten voor een samenlevingscontract binnen Epe en omgeving, vul dan hieronder het formulier vrijblijvend in. De toegestuurde vrijblijvende offertes zijn gratis, vergelijk de toegestuurde offertes goed.

Bespaar tot 215 euro op de kosten van een samenlevingscontract in Epe door offertes op te vragen!