Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract Geesteren

Een samenlevingscontract, dat regelt u via de Notaris. Binnen Geesteren en omgeving zijn diverse Notariskantoren werkzaam, maar welk Notariskantoor is nou het goedkoopste? Hieronder leest u alle informatie over een samenlevingscontract en kunt u vrijblijvende offertes opvragen bij Notariskantoren in Geesteren die aan u de prijs door kunnen geven voor een samenlevingscontract en eventueel met en testament.  

Samenlevingscontract Geesteren, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 150 euro zijn maar ook 350 euro.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Samenlevingscontract Geesteren, kosten vergelijken:
Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te stellen dan raden wij zeker aan om de kosten te vergelijken. Niet elke Notaris hanteert dezelfde kostenpost voor het opstellen van een samenlevingscontract, zo kan dit verschillen in tientallen maar ook soms honderden euro’s voor dezelfde akte.

Samenlevingscontract Geesteren TIP:
Op zoek naar de laagste kosten voor een samenlevingscontract binnen Geesteren en omgeving, vul dan hieronder het formulier vrijblijvend in. De toegestuurde vrijblijvende offertes zijn gratis, vergelijk de toegestuurde offertes goed.

Tot 250 euro besparen door offertes op te vragen. Vergelijk de toegestuurde offertes goed!