Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract Houten

Bent u benieuwd naar de kosten van een samenlevingscontract in Houten? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Een samenlevingscontract in Houten daar kunt u op besparen. Een samenlevingscontract in Houten is niet goedkoop, vraag daarom vrijblijvende offertes op en kom achter de laagste prijs van een samenlevingscontract in Houten.

Samenlevingscontract Houten, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 150 euro zijn maar ook 350 euro.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Samenlevingscontract Houten, kosten vergelijken:
Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te stellen dan raden wij zeker aan om de kosten te vergelijken. Niet elke Notaris hanteert dezelfde kostenpost voor het opstellen van een samenlevingscontract, zo kan dit verschillen in tientallen maar ook soms honderden euro’s voor dezelfde akte.

Samenlevingscontract Houten TIP:
Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste prijs van een samenlevingscontract in Houten. Vele Notariskantoren zijn bij ons aangesloten die graag aan u de kosten van een samenlevingscontract willen doorgeven.

Bespaar tot 210 euro op de kosten van een samenlevingscontract door offertes op te vragen!