Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract kosten

Bent u van plan om te gaan samenwonen of woont u al samen, dan is het verstandig om een samenlevingscontract op te laten stellen door een Notaris. Op deze pagina bespreken we de gemiddelde kosten van een samenlevingscontract maar ook komt u achter de laagste kosten van een samenlevingscontract.

Samenlevingscontract kosten, enkele onderdelen:
-
De kosten van het gezamenlijk levensonderhoud
- De kosten van de huishouding
- Gebruikmaking van bankrekeningen
- Afspraken over verdeling van bezitting bij beëindigen relatie

Een door een Notaris opgesteld samenlevingscontract kan als voorwaarde gesteld worden om in aanmerking te komen voor bepaalde regelingen, bijvoorbeeld partnerpensioen.

Samenlevingscontract kosten vergelijken:
Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te laten stellen is het aan te raden om de kosten goed te gaan vergelijken. De gemiddelde kosten van een samenlevingscontract zit tussen de 250 en 350 euro, dit is geheel afhankelijk van de Notaris.

Wij adviseren om goed de kosten van een samenlevingscontract met elkaar te gaan vergelijken, daar hebben wij de oplossing voor. Wij hebben een ruime database met Notariskantoren, door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste kosten van een samenlevingscontract bij u in de regio.