Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract Maastricht

Op zoek naar een goedkope Notaris in Maastricht voor het opstellen of wijzigen van een samenlevingscontract in Maastricht? Dan bent u bij NotarisPrijs.nl op het juiste adres! Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste prijs van een Notariskantoor en tegelijkertijd voor een samenlevingscontract opstellen of wijzigen in Maastricht.  

Samenlevingscontract Maastricht, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 150 euro zijn maar ook 350 euro.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Samenlevingscontract Maastricht, kosten vergelijken:
Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te stellen dan raden wij zeker aan om de kosten te vergelijken. Niet elke Notaris hanteert dezelfde kostenpost voor het opstellen van een samenlevingscontract, zo kan dit verschillen in tientallen maar ook soms honderden euro’s voor dezelfde akte.

Samenlevingscontract Maastricht TIP:
Op zoek naar de laagste kosten voor een samenlevingscontract binnen Maastricht en omgeving, vul dan hieronder het formulier vrijblijvend in. De toegestuurde vrijblijvende offertes zijn gratis, vergelijk de toegestuurde offertes goed.

Bespaar tot 200 euro op de kosten van een samenlevingscontract door offertes op te vragen!