Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract Naaldwijk

Bent u woonachtig in Naaldwijk en wilt u graag een samenlevingscontract opstellen bij de Notaris in Naaldwijk, dan kunt u het beste de prijzen vergelijken. Zo kan een samenlevingscontract in Naaldwijk 150 euro kosten maar ook 450 euro. Door hieronder het formulier in te vullen krijgt u vrijblijvende offertes toegezonden van Notariskantoren in Naaldwijk, op deze manier kunt u de prijzen vergelijken.  

Samenlevingscontract Naaldwijk, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 150 euro zijn maar ook 350 euro.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Samenlevingscontract Naaldwijk, kosten vergelijken:
Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te stellen dan raden wij zeker aan om de kosten te vergelijken. Niet elke Notaris hanteert dezelfde kostenpost voor het opstellen van een samenlevingscontract, zo kan dit verschillen in tientallen maar ook soms honderden euro’s voor dezelfde akte.

Samenlevingscontract Naaldwijk TIP:
Op zoek naar de laagste kosten voor een samenlevingscontract binnen Naaldwijk en omgeving, vul dan hieronder het formulier vrijblijvend in. De toegestuurde vrijblijvende offertes zijn gratis, vergelijk de toegestuurde offertes goed.

Bespaar tot 275 euro op de kosten van een samenlevingscontract door offertes op te vragen!