Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract Rotterdam

Woont u momenteel in Rotterdam en wilt u een Notaris inschakelen om een samenlevingscontract op te stellen, dan helpen wij u graag verder.  

In Rotterdam zijn diverse Notariskantoren gevestigd, wij raden aan om eerst tarieven te gaan opvragen alvorens u een samenlevingscontract in Rotterdam gaat opstellen. Vul hieronder uw gegevens in en kies de goedkoopste Notaris uit.

Samenlevingscontract Rotterdam, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 150 euro zijn maar ook 350 euro.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Samenlevingscontract Rotterdam, kosten vergelijken:
Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te stellen dan raden wij zeker aan om de kosten te vergelijken. Niet elke Notaris hanteert dezelfde kostenpost voor het opstellen van een samenlevingscontract, zo kan dit verschillen in tientallen maar ook soms honderden euro’s voor dezelfde akte.

Samenlevingscontract Rotterdam TIP:
Op zoek naar de laagste kosten voor een samenlevingscontract binnen Rotterdam en omgeving, vul dan hieronder het formulier vrijblijvend in. De toegestuurde vrijblijvende offertes zijn gratis, vergelijk de toegestuurde offertes goed.

Bespaar tot 300 euro op de kosten van een samenlevingscontract in Rotterdam!