Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract Schagen

Wilt u graag een samenlevingscontract in Schagen laten opstellen, dan bent u bij NotarisPrijs.nl op het juiste adres! Een samenlevingscontract is iets moois en daar kunt u tal van afspraken voor het huishouden in op laten nemen in overleg met de Notaris in Schagen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, prijzen en de laagste prijs van een samenlevingscontract in Schagen?  

Samenlevingscontract Schagen, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 150 euro zijn maar ook 350 euro.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Samenlevingscontract Schagen, kosten vergelijken:
Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te stellen dan raden wij zeker aan om de kosten te vergelijken. Niet elke Notaris hanteert dezelfde kostenpost voor het opstellen van een samenlevingscontract, zo kan dit verschillen in tientallen maar ook soms honderden euro’s voor dezelfde akte.

Samenlevingscontract Schagen TIP:
Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste prijs van een samenlevingscontract in Schagen. Vele Notariskantoren zijn bij ons aangesloten die graag aan u de kosten van een samenlevingscontract willen doorgeven.

Bespaar tot 300 euro op de kosten van een samenlevingscontract door offertes op te vragen!