Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract Susteren

Een samenlevingscontract is iets moois, maar welke Notaris dient u hiervoor het beste in te schakelen en welke Notaris binnen Susteren is het goedkoopste? Op deze pagina komt u alles te weten over de inhoud van een samenlevingscontract en kunt u vrijblijvende offertes opvragen bij Notariskantoren in Susteren.

Samenlevingscontract Susteren, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 150 euro zijn maar ook 350 euro.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Samenlevingscontract Susteren, kosten vergelijken:
Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te stellen dan raden wij zeker aan om de kosten te vergelijken. Niet elke Notaris hanteert dezelfde kostenpost voor het opstellen van een samenlevingscontract, zo kan dit verschillen in tientallen maar ook soms honderden euro’s voor dezelfde akte.

Samenlevingscontract Susteren TIP:
Op zoek naar de laagste kosten voor een samenlevingscontract binnen Susteren en omgeving, vul dan hieronder het formulier vrijblijvend in. De toegestuurde vrijblijvende offertes zijn gratis, vergelijk de toegestuurde offertes goed.

Bespaar tot 99 euro op de kosten van een samenlevingscontract door offertes op te vragen!