Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract Swifterband

Op zoek naar een goedkope Notaris voor het regelen van een samenlevingscontract, daar helpen wij u graag bij. Wij hebben een ruime database met Notariskantoren die bij ons zijn aangesloten, zo ook in de regio Swifterband. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van een samenlevingscontract in Swifterband, dan kunt u hieronder vrijblijvende offertes opvragen.  

Samenlevingscontract Swifterband, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 150 euro zijn maar ook 350 euro.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Samenlevingscontract Swifterband, kosten vergelijken:
Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te stellen dan raden wij zeker aan om de kosten te vergelijken. Niet elke Notaris hanteert dezelfde kostenpost voor het opstellen van een samenlevingscontract, zo kan dit verschillen in tientallen maar ook soms honderden euro’s voor dezelfde akte.

Samenlevingscontract Swifterband TIP:
Op zoek naar de laagste kosten voor een samenlevingscontract binnen Swifterband en omgeving, vul dan hieronder het formulier vrijblijvend in. De toegestuurde vrijblijvende offertes zijn gratis, vergelijk de toegestuurde offertes goed.

Hieronder kunt u tot 300 euro besparen op een samenlevingscontract door offertes op te vragen!