Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract

Een samenlevingscontract is een contract waarbij u beiden aangeeft en afspraken maakt over uw samenwonen, bijvoorbeeld over het huishouden, inkomen maar ook over de inboedel. Bent u benieuwd naar de kosten van een samenlevingscontract of wilt u enkel informatie ontvangen, dan kunt u hieronder meer te weten komen.

Samenlevingscontract, enkele onderdelen m.b.t. de inhoud:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

Een samenlevingscontract is uitermate geschikt en ook zeker aan te raden wanneer u en uw partner gaan samenwonen. Een samenlevingscontract opstellen doet u bij de Notaris.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Samenlevingscontract kosten:
De gemiddelde kosten van een samenlevingscontract zijn tussen de 175 en 400 euro. Zoals u ziet zit hier een behoorlijk verschil in en is het zeker aan te raden om de kosten van een samenlevingscontract te vergelijken om achter de laagste samenlevingscontract kosten te komen.

Samenlevingscontract TIP:
Wij hebben een ruime database met Notarissen die bij ons zijn aangesloten die graag voor u een vrijblijvende offerte willen opstellen voor het maken van een samenlevingscontract. Bent u benieuwd naar de kosten van een samenlevingscontract voor uw situatie en binnen uw regio, vul dan hieronder het formulier in.