Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Tarief testament

Elke notaris hanteert weer een eigen tarief voor het opstellen van een testament. Zo kan het tarief van een testament 170 euro zijn maar ook kan het tarief van een testament 500 euro zijn. Zoals u ziet zijn de testament tarieven behoorlijk uiteenlopend. Voor een testament is geen vast tarief afgesproken, bijvoorbeeld bij de ene notaris is er een starttarief en geen eindtarief. Let daarom goed op de prijzen en zorg ervoor dat de tarieven voor het opstellen van een testament duidelijk zijn.

Hieronder kunt u een vrijblijvende offerte opvragen om achter het tarief voor een testament te komen bij notariskantoren in uw eigen regio. De toegestuurde offertes zijn gratis en vrijblijvend.

Enkele onderdelen van een testament:

- Een uitsluitingsclausule
- Bestemming
- Voogdij
- Bewind
- Executeur (afwikkeling, wie regelt het)
Tarief testament vergelijken:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de tarieven voor testamenten, en dat is logisch want het ene tarief ligt ver van het andere. Vraag daarom hieronder vrijblijvende offertes op bij notariskantoren in uw eigen omgeving. Zo komt u achter de exacte tarieven voor het opstellen van testamenten.

Tarief testament TIP:

Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter het laagste tarief van een testament bij de Notaris in uw eigen regio!