Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Tarieven notaris

De tarieven van een Notaris kunnen behoorlijk varieren, dit kan van 100 euro per uur tot wel 200 euro per uur zijn. Tevens hanteert elke Notaris een ander tarief voor de gewenste opdracht. Hiervoor raden wij aan om goed de tarieven van een Notaris te vergelijken met elkaar.

Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter het laagste tarief van een Notaris bij u in de buurt. Tevens kunt u dan de Notaris tarieven met elkaar vergelijken en kijken wat de Notaris hiervoor precies doet.Inmiddels zijn er al duizenden u voor gegaan bij het vergelijken van de Notaris tarieven op onze website.


Tarieven Notaris, enkele werkzaamheden:
- Samenwonen
- Huwelijk met huwelijkse voorwaarden
- Testamenten
- Schenkingen
- Erfenissen
- Rechtszekerheid
- Hypotheken
- Appartementsrechten
- Naamloze vennootschappen
- Besloten vennootschappen
- Stichting en vereniging
- Wettelijke bepalingen
- Algemene voorwaarden


Tarieven Notaris TIP:

Vergelijk goed de notaris tarieven, dit kan wel tot honderden euro’s schelen. Wilt u graag de exacte tarieven van de Notaris te weten komen bij u in de buurt? Vul dan hieronder het formulier in. Wij hebben een flinke database met Notariskantoren, ook bij u in de buurt. Op deze manier kunt u wel tot 70% besparen op de Notaris tarieven.

De toegestuurde offertes zijn geheel vrijblijvend en gratis, op deze manier komt u achter de laagste Notaris tarieven voor uw eigen opdracht.