Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Testament kosten aftrekbaar

Op zoek naar een goedkope Notaris en wilt u weten of de kosten van een testament aftrekbaar zijn? De kosten van een testament zijn niet aftrekbaar. Lees hieronder alle informatie en kom achter de laagste kosten van een testament.

Testament kosten aftrekbaar, reden voor opstellen:
Wanneer u een testament wilt laten opstellen dan heeft u ervoor gekozen om uw nalatenschap en erfenis niet over te laten aan de wet. Nog meer redenen voor het opstellen van een testament:
- Zelf regelen, zo kunt u het nalatenschap of erfenis zelf regelen en bepalen
- Legaten
- Voogdij kinderen regelen bij overlijden
- Fiscaal voordeel door een slim testament
- U bent in scheiding, maar de scheiding is nog niet uitgesproken
- U wilt een niet- gezinslid geld nalaten
- U woont samen zonder geregistreerd partnerschap en u wilt uw partner een erfenis nalaten
- Iemand onterven

Testament kosten aftrekbaar, vergelijken:
Wanneer u van plan bent om de testament kosten te vergelijken, dan kunt u hieronder het vrijblijvende formulier invullen. Zo komt u ook direct in contact met notariskantoren die aan u uit kunnen leggen of de testament kosten aftrekbaar zijn of niet. Dit alles is geheel vrijblijvend.

Testament kosten aftrekbaar, offerte opvragen:
Door vrijblijvende offertes op te vragen, kunt u zo tot 70% op de testament kosten besparen. Wanneer u hieronder het formulier invult komt u achter de testament kosten voor uw eigen opdracht.

Vergelijk de toegestuurde offertes goed, zo komt u achter de laagste testament kosten en kunt u de testament kosten bij de verschillende notarissen goed met elkaar vergelijken en uiteindelijk bijvoorbeeld kiezen voor de laagste testament kosten.

Vele Nederlanders gingen u voor en bespaarden flink op de kosten van een testament!