Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Testament Notaris

Op deze pagina komt u alles te weten over een testament bij de Notaris. Tevens komt u achter de exacte en laagste kosten van een testament bij de Notaris.

Testament Notaris, meer informatie:
Heeft u ervoor gekozen om een testament te laten opstellen, dan is het zeker aan te raden om goed offertes op te vragen. Zo kunt u hieronder vrijblijvende offertes opvragen bij notariskantoren bij u in de omgeving die aan u de laagste testament kosten door kunnen geven.

De gemiddelde testament kosten zit tussen de 170 en 300 euro, dit is echt afhankelijk van het notariskantoor dat u gaat inschakelen.

Hieronder leest u meer informatie over de testament kosten en kunt u vrijblijvende offertes opvragen om achter de laagste testament kosten te komen bij u in de buurt.

Testament Notaris, enkele redenen:
- Zelf regelen, zo kunt u het nalatenschap of erfenis zelf regelen en bepalen
- Legaten
- Voogdij kinderen regelen bij overlijden
- Fiscaal voordeel door een slim testament
- U bent in scheiding, maar de scheiding is nog niet uitgesproken
- U wilt een niet- gezinslid geld nalaten
- U woont samen zonder geregistreerd partnerschap en u wilt uw partner een erfenis nalaten
- Iemand onterven

Testament Notaris TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de testament kosten, en dat is logisch. Zoals hierboven is besproken kunnen de testament kosten behoorlijk verschillen, zeker ook wanneer u een samenlevingscontract er ook nog bij af wilt sluiten.

Testament Notaris, ons systeem:
Wanneer u hieronder uw gegevens invult, krijgt u automatisch vrijblijvende offertes toegezonden van notariskantoren in uw eigen omgeving. Zo kunt u eenvoudig op de kosten van een testament bij de Notaris gaan besparen.