Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Testament opstellen kosten

Wilt u graag de kosten te weten komen voor het opstellen van een testament en wilt u graag weten welke Notaris u het beste kunt uitkiezen bij u in de omgeving? Dan hebben wij het voor u makkelijk gemaakt.

Er zijn vele Notariskantoren bij ons aangesloten die graag voor u een testament willen opstellen, zo ook uiteraard de kosten doorgeven. Kom achter de laagste kosten voor het opstellen van een testament hieronder.

Testament opstellen kosten, afhankelijk van:
- de kwaliteit van de notaris en diens collega's;
- het kantoor waar u de offerte aanvraagt;
- uw persoonlijke omstandigheden en wensen;
- uw wensen ten aanzien van estate planning, onderzoek, advisering;
- de omvang van uw vermogen en uw werkzaamheden.

Testament opstellen, kosten vergelijken:
Door goed de kosten voor het opstellen van een testament te vergelijken kunt u tot honderden euro’s besparen. Een testament opstellen hoeft niet veel te kosten, maar kan soms wel behoorlijk oplopen. De ene Notaris hanteert 170 euro voor het opstellen van een testament en de andere vraag 500 euro. Let dus daarom goed op de kosten en vergelijk de kosten testament opstellen goed, zo ook binnen uw eigen regio.

Testament opstellen, TIP:
Bespaar op de kosten door de toegestuurde offertes naast elkaar te houden. Bespaar hieronder tot 70% op de kosten van het opstellen van een testament. Houdt de toegestuurde offertes goed naast elkaar.