Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Testament voorbeeld

De inhoud van een testament verschil per persoon, in een testament kunt u van alles vast laten leggen door de notaris. Eigenlijk legt u in een testament vast wat er na uw dood met uw eigen nalatenschap gedaan dient te worden. In het erfrecht is normaliter geregeld dat de langstlevende echtgenoot of echtgenote alle goederen krijgt en dat de kinderen die zij, behoudens enkele uitzonderingen, in principe pas kunnen opeisen na het overlijden van de langstlevende. In een testament kunt u aanvullende of afwijkende afspraken laten optekenen.
Hieronder bespreken we meer informatie met betrekking tot een testament voorbeeld en komt u achter de laagste kosten door vrijblijvende offertes op te vragen van het opstellen van een testament bij u in de regio.

Testament voorbeeld, enkele onderdelen:

- Een uitsluitingsclausule
- Bestemming
- Voogdij
- Bewind
- Executeur (afwikkeling, wie regelt het)

Testamenten voorbeeld, vergelijken:

Niet elke testament is hetzelfde en ook is het lastig om een testament voorbeeld te maken. Wanneer u van plan bent om een testament op te laten stellen dient u naar de notaris te gaan. Let wel op de kosten van een notaris voor een testament en vraag altijd eerst om een voorbeeld, dit gebeurt eigenlijk altijd bij testament.
De notaris zal een testament voorbeeld naar u toezenden per post of per e-mail.

Testament voorbeeld, TIP:
Wilt u een voorbeeld testament ontvangen en graag weten wat de exacte en laagste kosten zijn van een testament? Vul dan hieronder het vrijblijvende formulier in.