Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Testament wijzigen AWBZ

Door de nieuwsfeiten van de laatste tijd, gaan steeds meer mensen zijn/haar testament wijzigen door de aanpassing die gaat plaatsvinden of heeft plaatsgevonden in de AWBZ. U kunt flink besparen op de kosten van een Notaris maar ook voorkomen dat een groot gedeelte naar de belastingdienst gaat van uw vermogen, door een testament te wijzigen. Hieronder leest u meer informatie.

Testament wijzigen AWBZ:
De eigen bijdrage kan worden omzeild door een aanpassing in het testament. Ouderen kunnen daarin opnemen dat kinderen hun kindsdeel mogen opeisen als de langstlevende ouder in een verzorgingshuis wordt opgenomen.

Testament wijzigen AWBZ, enkele onderdelen:
- Eigen bijdrage omzeilen door aanpassing in het testament

Door een goed testament te maken, kan het vermogen direct na het eerste overlijden voor een groot gedeelte doorgeschoven worden naar uw kinderen. Op deze manier houdt u als langstlevende minder vermogen over en geldt er dus een lagere bijdrage. Uw vermogen komt dan direct bij uw kinderen terecht en zal niet benut kunnen worden voor de AWBZ bijdrage.

Testament wijzigen AWBZ, laagste prijs:
Door vrijblijvende offertes op te vragen komt u achter de kosten van een Notaris in uw eigen regio. Hieronder kunt u het formulier invullen en krijgt u vrijblijvende offertes toegezonden van Notariskantoren bij u in de omgeving.

Gratis offertes ontvangen van Notariskantoren bij u in de buurt en bespaar tot € 151,00!Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang gratis en vrijblijvende meerdere offertes van Notariskantoren bij u in de regio voor het wijzigen van uw testament voor de AWBZ rechtstreeks in uw mailbox binnen 24 uur