Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Verklaring van erfrecht

Op deze pagina komt u alles te weten over de verklaring van erfrecht en kom u ook achter de laagste kosten van een verklaring van erfrecht bij de Notaris in uw eigen regio. De verklaring van erfrecht is eigenlijk niets minder dan een verklaring waar in staat wie de erfgenamen zijn, dit staat in de testament van de overledene. Wanneer de erfgenamen een verklaring van erfrecht hebben kunnen zij aantonen dat zij recht hebben op geld en of goederen als nabestaanden.
Hieronder bespreken we enkele gevallen wanneer een verklaring van erfrecht nodig is en kunt u een vrijblijvende offerte opvragen om de kosten op te vragen voor een verklaring van erfrecht in uw situatie.

Verklaring van erfrecht niet nodig, enkele onderdelen:

- Niet altijd nodig, kleinere bedragen willen de meeste banken geen verklaring van erfrecht
- Huwelijk of geregistreerd partnerschap
- Niet meer dan 100.000 op de rekening staat
- Geen testament aanwezig

Een verklaring van erfrecht wordt eigenlijk altijd door de notaris opgemaakt, er wordt eigenlijk ook altijd overleg gevoerd met de familieleden. Tevens zal de notaris een aantal onderzoeken doen.

Bent u benieuwd wat een verklaring van erfrecht precies gaat kosten, vul dan hieronder het formulier in en kom ook achter de laagste kosten voor een verklaring van erfrecht.

Verklaring van erfrecht, TIPS:
Voordat u een verklaring van erfrecht gaat opvragen is het verstandig om goed de tarieven te vergelijken van een notaris voor een verklaring van erfrecht, dit kan tot 70% besparen op de kosten van een verklaring van erfrecht.

Verklaring van erfrecht, offertes opvragen:

Wilt u graag de exacte kosten weten voor een verklaring van erfrecht, vul dan hieronder het formulier in. Een verklaring van erfrecht hoeft niet veel teksten, wel verschillen de tarieven van notarissen behoorlijk voor het opstellen van een verklaring van erfrecht.

Bespaar tot 350 euro op de kosten van een Notaris voor een verklaring van erfrecht!