Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Volmacht aan Notaris

Een volmacht geven aan de Notaris is één van de mogelijkheden van een volmacht. Maar wat zijn nou precies de kosten voor een volmacht die u geeft aan de Notaris? Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste kosten voor het regelen van een volmacht via de Notaris.      

Volmacht soorten:
- Algemene Volmacht
- Notariële volmacht
- Onderhandse volmacht
- Bijzondere volmacht

Volmacht aan Notaris, meer informatie:
Een notariële volmacht heeft wel meerwaarde. De notaris begeleidt u bij het formuleren van uw wensen. De akte levert bewijs op van het bestaan van de volmacht. De notaris controleert uw identiteit en of u wilsbekwaam bent zodat achteraf vaststaat dat u geestelijk in staat was om te bepalen zoals u heeft gedaan.

Een volmacht kan door u als volmachtgever altijd worden herroepen of worden gewijzigd, tenzij u de volmacht onherroepelijk heeft gemaakt. De prijs voor het wijzigen of opstellen van een volmacht bij de Notaris kan vanaf 100 tot 500 euro.

Wij hebben een ruime database met Notariskantoren, zo ook binnen uw eigen regio.

Volmacht aan Notaris TIP:
Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste prijs voor een Notariële volmacht. Vergelijk de toegestuurde offertes goed, op deze manier kunt u tot 80% besparen op de Notariskosten.

Tot 250 euro besparen op de Volmacht aan Notaris kosten door offertes op te vragen!