Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Volmacht geven Notaris

Een volmacht geven aan de Notaris wordt voor veel gevallen gedaan. Echter brengt dit wel kosten met zich mee. De bijkomende kosten voor een volmacht geven aan de Notaris kan per Notaris verschillend zijn, zo kan dit bijvoorbeeld 150 euro kosten maar ook 400 euro. Vergelijk daarom de kosten goed en kom op deze manier achter de goedkoopste Notaris.

Volmacht soorten:
- Algemene Volmacht
- Notariële volmacht
- Onderhandse volmacht
- Bijzondere volmacht

Volmacht geven aan Notaris:
Een notariële volmacht heeft wel meerwaarde. De notaris begeleidt u bij het formuleren van uw wensen. De akte levert bewijs op van het bestaan van de volmacht. De notaris controleert uw identiteit en of u wilsbekwaam bent zodat achteraf vaststaat dat u geestelijk in staat was om te bepalen zoals u heeft gedaan.

Een volmacht kan door u als volmachtgever altijd worden herroepen of worden gewijzigd, tenzij u de volmacht onherroepelijk heeft gemaakt.

Volmacht geven aan een Notaris TIP:
Bent u van plan om meer informatie op te vragen bij een Notaris en wilt u graag de kosten voor het opstellen van een volmacht te weten komen? Dan raden wij aan om hieronder het formulier in te vullen.

De offertes zijn gratis en vrijblijvend die u toegezonden krijgt. Zo kunt u tot 70% besparen op de kosten van een Notaris voor het opstellen of wijzigen van een volmacht.

Bespaar tot 250 euro op de kosten van een volmacht geven aan een Notaris door vrijblijvende offertes op te vragen!