Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Volmacht naar Notaris erfenis

Een volmacht is niets anders dan de bevoegdheden uit handen te geven aan iemand die dit wel kan. Te denken aan ziekte, ouderdom of onder curatele gestelden. Het kan gaan om het doen van betalingen maar ook voor medische zaken is een volmacht uitermate handig.

Op deze pagina komt u alles te weten over het volmacht, enkele onderdelen, welke soorten volmachten er zijn en de kosten voor een volmacht bij de Notaris.     

Volmacht soorten:
- Algemene Volmacht
- Notariële volmacht
- Onderhandse volmacht
- Bijzondere volmacht

Volmacht Notaris:
Een notariële volmacht heeft wel meerwaarde. De notaris begeleidt u bij het formuleren van uw wensen. De akte levert bewijs op van het bestaan van de volmacht. De notaris controleert uw identiteit en of u wilsbekwaam bent zodat achteraf vaststaat dat u geestelijk in staat was om te bepalen zoals u heeft gedaan.

Een volmacht kan door u als volmachtgever altijd worden herroepen of worden gewijzigd, tenzij u de volmacht onherroepelijk heeft gemaakt.

Volmacht kosten TIP:
Bent u van plan om meer informatie op te vragen bij een Notaris en wilt u graag de kosten voor het opstellen van een volmacht te weten komen? Dan raden wij aan om hieronder het formulier in te vullen.

De offertes zijn gratis en vrijblijvend die u toegezonden krijgt. Zo kunt u tot 70% besparen op de kosten van een Notaris voor het opstellen of wijzigen van een volmacht.

Tot 350 euro besparen op de volmacht kosten bij een Notaris door offertes op te vragen.