Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Volmacht Notaris Groningen

Woont u momenteel in Groningen en bent u van plan om een volmacht te regelen of te wijzigen, dan helpen wij u graag verder. Een volmacht regelen bij de Notaris in Groningen is gemakkelijk te regelen, echter brengt dit wel kosten met zich mee. Elke Notaris is ook vrij in het kiezen van haar eigen tarief, daarom raden wij aan om eerst vrijblijvende offertes op te vragen!      

Volmacht soorten:
- Algemene Volmacht
- Notariële volmacht
- Onderhandse volmacht
- Bijzondere volmacht

Volmacht Notaris Groningen:
Een notariële volmacht heeft wel meerwaarde. De notaris begeleidt u bij het formuleren van uw wensen. De akte levert bewijs op van het bestaan van de volmacht. De notaris controleert uw identiteit en of u wilsbekwaam bent zodat achteraf vaststaat dat u geestelijk in staat was om te bepalen zoals u heeft gedaan.

Een volmacht kan door u als volmachtgever altijd worden herroepen of worden gewijzigd, tenzij u de volmacht onherroepelijk heeft gemaakt.

Volmacht Notaris Groningen TIP:
Bent u van plan om meer informatie op te vragen bij een Notaris en wilt u graag de kosten voor het opstellen van een volmacht te weten komen? Dan raden wij aan om hieronder het formulier in te vullen.

De offertes zijn gratis en vrijblijvend die u toegezonden krijgt. Zo kunt u tot 70% besparen op de kosten van een Notaris voor het opstellen of wijzigen van een volmacht.

Bespaar tot 400 euro op de kosten van een volmacht door vrijblijvende offertes op te vragen!