Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Volmacht Notaris kosten

Wilt u de kosten van een Notaris weten voor het wijzigen of opstellen van een volmacht, dan hebben wij voor u de oplossing. Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste kosten voor een volmacht regelen bij de Notaris in uw eigen regio.     

Volmacht soorten:
- Algemene Volmacht
- Notariële volmacht
- Onderhandse volmacht
- Bijzondere volmacht

Volmacht Notaris kosten:
Een notariële volmacht heeft wel meerwaarde. De notaris begeleidt u bij het formuleren van uw wensen. De akte levert bewijs op van het bestaan van de volmacht. De notaris controleert uw identiteit en of u wilsbekwaam bent zodat achteraf vaststaat dat u geestelijk in staat was om te bepalen zoals u heeft gedaan.

Een volmacht kan door u als volmachtgever altijd worden herroepen of worden gewijzigd, tenzij u de volmacht onherroepelijk heeft gemaakt. De kosten voor het wijzigen of opstellen van een volmacht bij de Notaris kan vanaf 100 tot 500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten voor een volmacht bij de Notaris te gaan vergelijken door vrijblijvende offertes op te vragen.

Volmacht Notaris kosten TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een Notaris voor het opstellen of wijzigen van een volmacht. Vul hieronder het formulier in en kom achter de laagste Notariskosten volmacht.

Tot 312 euro besparen op de volmacht Notaris kosten door offertes op te vragen!