Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Volmacht Notaris prijs

Op deze pagina komt u de laagste prijs tegen voor het opstellen of wijzigen van een volmacht bij de Notaris in uw eigen regio. Tevens bespreken we hier de verschillende soorten volmachten en komt u achter de laagste prijs voor het regelen van uw eigen volmacht bij de Notaris.     

Volmacht soorten:
- Algemene Volmacht
- Notariële volmacht
- Onderhandse volmacht
- Bijzondere volmacht

Volmacht Notaris prijs:
Een notariële volmacht heeft wel meerwaarde. De notaris begeleidt u bij het formuleren van uw wensen. De akte levert bewijs op van het bestaan van de volmacht. De notaris controleert uw identiteit en of u wilsbekwaam bent zodat achteraf vaststaat dat u geestelijk in staat was om te bepalen zoals u heeft gedaan.

Een volmacht kan door u als volmachtgever altijd worden herroepen of worden gewijzigd, tenzij u de volmacht onherroepelijk heeft gemaakt. De prijs voor het wijzigen of opstellen van een volmacht bij de Notaris kan vanaf 100 tot 500 euro. Daarom raden wij aan om goed de prijs voor een volmacht bij de Notaris te gaan vergelijken door vrijblijvende offertes op te vragen.

Volmacht Notaris prijs TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de prijs van een Notaris voor het opstellen of wijzigen van een volmacht. Vul hieronder het formulier in en kom achter de laagste Notarisprijs volmacht.

Tot 299 euro besparen op de volmacht Notaris prijs door offertes op te vragen!