Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Volmacht Notaris verkoop huis

Bij het verkopen van een huis heeft u een Notaris nodig, ook kunt u de Notaris een volmacht geven bij het verkopen van uw huis. Op deze pagina leest u alles over het volmacht zelf en komt u achter de laagste prijs van een Notaris voor het opstellen van een volmacht bij verkoop van een huis.

Volmacht soorten:
- Algemene Volmacht
- Notariële volmacht
- Onderhandse volmacht
- Bijzondere volmacht

Volmacht Notaris verkoop huis:
Een notariële volmacht heeft wel meerwaarde. De notaris begeleidt u bij het formuleren van uw wensen. De akte levert bewijs op van het bestaan van de volmacht. De notaris controleert uw identiteit en of u wilsbekwaam bent zodat achteraf vaststaat dat u geestelijk in staat was om te bepalen zoals u heeft gedaan.

Een volmacht kan door u als volmachtgever altijd worden herroepen of worden gewijzigd, tenzij u de volmacht onherroepelijk heeft gemaakt.

Volmacht Notaris verkoop huis TIP:
Wij hebben een ruime database met Notariskantoren, zo ook binnen uw eigen regio die graag voor u een vrijblijvende offerte wil opstellen. Bent u benieuwd naar de kosten van een volmacht door de Notaris voor het verkopen van uw huis, vul dan hieronder het formulier vrijblijvend in.

Tot 899 euro besparen op de kosten van een Notaris voor verkoop van uw huis!